Ardian Gjini vizitoi kopshtin zoologjik në Osek Hilë

Kryetari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, sot ka vizituar kopshtin Zoologjik “Ujku Trump” në Osek Hilë.

Siaps një publikimi në Facebook, Gjini është mahnitur me mbajtjen e kafshëve në atë ambient, ndërsa ka paralajmëruar mundësitë për zhvillimin e këtij kopshti.

“Kopshti Zoologjik “Ujku Trump” në Osek Hilë, një vend i jashtëzakonshëm i cili po nxit kurreshtjen e gjithë Kosovës dhe më gjerë! Gjatë vizitës së tij, Kryetari i Komunës, Ardian Gjini e përgëzoi Hysni Rexhajn për punën e tij plot pasion, falë së cilës sot ky kopsht është i veçantë në gjithë Kosovën.

“Jam i mahnitur me këtë që po shoh sot dhe mendoj se mundësitë që kjo veprimtari të zhvillohet edhe më tutje janë të mëdha”, tha ai. Kryetari Gjini dhe nënkryetari Flamur Fetahaj u shprehën se si institucion komunal, janë të gatshëm për të mbështetur këtë veprimtari për zhvillimin mëtejshëm të saj”, thuhet në publikimin e kuvendit komunal të Gjakovës.

(Shkrimi është edituar)

 

Luanë, ujqër e struca mbahen të mbyllur e në kushte të këqija në Kosovë