Ministria e Financave

Aprovohet Plani Operacional për Pakon Fiskale Emergjente nga Ministria e Financave

Nga dita e sotme ka hyrë në fuqi vendimi për Planin Operacional për Pakon Fiskale Emergjente nga ana e Ministrisë së Financave dhe Transferve.

Sipas njoftimit të Ministrisë së Financave dhe Transfereve pasi që vendimi ka hyrë në fuqi ë nga dita e sotme, obligohen të gjitha institucionet dhe njësitë përkatëse të propozojnë vendimet shtesë dhe të ndërmarrin të gjitha masat e nevojshme për zbatimin e Planit Operacional për Implementimin e Pakos Fiskale Emergjente.

Më poshtë mund të lexoni edhe vendimin e Ministrisë së Financave dhe Transfereve: