Burimi: Apple.com

Apple tregon çmimin e iPhone 12 Pro

Sot është lansuar versioni i ri i Iphone, me rrjet 5G.

Versioni iPhone “Pro” me tre kamera sipas Apple do kushtoj rreth 999 dollarë, që i bie rreth 850.57 euro.

“Sistemi i kamerës Pro çon në nivelin tjetër fotografinë me dritë të ulët”, njofton Apple.

Sipas Apple version i ri Pro ka ekran rreth 15.5 cm, është 11% më e hollë, 16% më i lehtë dhe ka korniza më të vogla se iPhone 11.

Kompania “Apple” ka prezantuar version “Mini” me një ekran rreth 13 cm, që nis nga 699 dollarë dhe versionin “Pro” me tre kamera, që nis nga 999 dollarë.

Del versioni iPhone 12 me rrjet 5G