Angli, 39 trupa gjenden në një kamion

Trupat e 39 personave janë gjetur në një kamion në Essex, Britani e Madhe, raporton BBC.

Policia u njoftua nga shërbimi i ambulancës në mëngjesin e sotëm, pasi zbuluan rastin në Parkun Industrial Waterglade në Avenue Avenue, Greys.

Shoferi i kamionit, një burrë 25-vjeçar nga Irlanda Veriore, është arrestuar me dyshimin për vrasje.

Të dhënat e para thonë se të vdekurit janë 38 të rritur dhe një person i moshës së re.

Autoritetet thonë që kamioni erdhi nga Bullgaria dhe hyri në vend përmes Holyhead të shtunën.

Andrew Mariner tha që zyrtarët po përpiqeshin të identifikonin viktimat, por parashikuan një “proces të gjatë”.

“Ne kemi arrestuar shoferin e kamionit në lidhje me incidentin, i njëjti mbetet në arrest policie ndërsa hetimet tona vazhdojnë,” tha ai.

Në vendin e ngjarjes është vendosur një kordon dhe Parku Industrial Waterglade është mbyllur.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!