Anëtari i Nismës kërkon falje por fajëson mediat

Anëtari i Nismës Socialdemokrate, Haxhi Hoti, që para disa orësh kërcënoi kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurtin, përmes Facebook-ut, e ka fshirë postimin kërcënues dhe ka kërkuar falje publike për atë status duke thënë se ai nuk është autori. Ai madje i ka fajësuar mediat se pa lejen e tij e kanë publikuar shkrimin. “Eshte … Continue reading Anëtari i Nismës kërkon falje por fajëson mediat