Analizat e AUV: Nxënësit në Lipjan janë helmuar nga ushqimi

Disa nxënës janë helmuar nga ushqimi në fshatin Shalë të komunës së Lipjanit. Policia ka njoftuar se Agjencia e Veterinarisë dhe Ushqimit ka marr mostrat e ushqimit të konsumuar nga nxënësit në Komunën e Lipjanit nga një fast food dhe kanë rezultuar pozitive. Sipas policisë fillimisht është raportuar më 6 nëntor 2021 se disa nxënës … Continue reading Analizat e AUV: Nxënësit në Lipjan janë helmuar nga ushqimi