Ambasadori Qëndrim Gashi reagon ndaj deklaratave kundër tij

Ambasdori i Kosovës në Francë, Qëndrim Gashi, ka reaguar për herë të parë për situatën e krijuar pas shpërndarjes së një artikull të gazetës franceze Le Figaro, në të cilin shfaqet një karikaturë e Pejgamerit Muhamed. Gashi ka shkruar se nuk ka pasur për qëllim ofendim e askujt dhe se sipas tij shumë “njerëz që … Continue reading Ambasadori Qëndrim Gashi reagon ndaj deklaratave kundër tij