Ambasada e Zvicrës dhe Fondi për të Drejtën Humanitare dënojnë deklaratën e Vuçiqit për Masakrën e Reçakut

Ambasada e Zvicrës në Kosovë dhe Fondi për të Drejtën Humanitare në Kosovë  kanë reaguar ndaj deklaratës së presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq, i cili e ka mohuar masakrën e Reçakut në kohën e luftës në Kosovë. Vuçiq ditë më parë ka deklaruar se “masakra e Reçakut është një trillim dhe është sajuar nga William … Continue reading Ambasada e Zvicrës dhe Fondi për të Drejtën Humanitare dënojnë deklaratën e Vuçiqit për Masakrën e Reçakut