Aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje ngrenë padi për hidrocentralet në Deçan

Koordinatori i qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje në Deçan, Faton Selmanaj, i shoqëruar nga avokati e aktivisti Getoar Mjeku dhe deputetët Fitore Pacolli e Salih Zyba, kanë dorëzuar sot në gjykatë padi kundër Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit dhe Zyrës së Rregullatorit të Energjisë — dy institucionet përgjegjëse për hidrocentralet që po shkatërrojnë Lumbardhin e Deçanit. … Continue reading Aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje ngrenë padi për hidrocentralet në Deçan