Aktakuzë për terrorizëm

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj një personi për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist.

Siç ka njoftuar prokuroria, aktakuza është ngritur ndaj një personi me inicialet S. N., nga Departamenti Special.

Prokuroria Speciale në vazhdimësi njofton në lidhje me aktakuzat e ngritura ndaj personave të ndryshëm të cilët dyshohet se kanë marrë pjesë në grupe terroriste.