Aksioni në veri, u zbulua një laborator për kultivimin e marihuanës me mbi 10 mijë fije të mbjellura (FOTO)

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Xhelal Sveçla, ka thënë se nga një aksion i Policisë së Kosovës dhe Doganës së Kosovës në Izvor, në veri të vendit, është zbuluar një laborator i kultivimit të marihuanës me mbi 10 mijë fije, të gatshme për t’u shitur. “Pandalshëm do ta luftojmë krimin në Republikën … Continue reading Aksioni në veri, u zbulua një laborator për kultivimin e marihuanës me mbi 10 mijë fije të mbjellura (FOTO)