Aksion i paparë i IPK-së në veri të vendit – FOTO

Aksioni i sotëm në veri të Mitrovicës i Inspektoratit të Policisë së Kosovës, me urdhër të Prokurorisë Speciale ka përfunduar me arrestimin e tre zyrtarëve të lartë të Policisë. KALLXO.com merr vesh se të arrestuar nga aksion i sotëm janë një Toger, komandant i Stacionit të Policisë Kufitare në Zubin Potok, një Rreshter dhe një … Continue reading Aksion i paparë i IPK-së në veri të vendit – FOTO