Aksident trafiku dhe rrahje në Fushë Kosovë

Një aksident trafiku ka ndodhur sot në rrugën Prishtinë- Fushë Kosovës.

KALLXO.com  merr vesh se në këtë aksident janë përfshirë dy vetura.

Pas aksidentit, në vendin e ngjarjes ka ndodhur edhe një rrahje.

KALLXO.com po pret të marrë një përgjigje nga ana e policisë në lidhje me këtë rast.