Aksident në Prishtinë, Policia dhe autoambulanca në vendin e ngjarjes

Një aksident trafiku ka ndodhur para pak minutash në rrugën “Bill Clinton”, në Prishtinë.

Sipas një qytetari, i cili ka dërguar foto nga vendi i ngjarjes, në aksident janë të përfshira dy vetura.

Në vendin e ngjarjes ka shkuar njësia e Policisë si dhe autoambulanca.

Këto janë fotot nga vendi i ngjarjes: