Aksident në Prishtinë (FOTO)

Dy vetura janë përfshirë në një aksident në Prishtinë, në udhëkryqin në afërsi të “Mensës së Studentëve”.

Në fotografitë, të cilat në KALLXO.com i ka dërguar një lexues, shihet që në vendngjarje ka dal edhe Policia e Kosovës dhe autoambulanca.

KALLXO.com ka dërguar pyetje te forcat e rendit për marrë detaje.

Foto: KALLXO.com
Foto: KALLXO.com
Foto: KALLXO.com
Foto: KALLXO.com