Agim Veliu komenton propozimin e Anton Qunit

Ish-ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu, ka thënë se është i papranueshëm propozimi i Anton Qunit bërë kryeministrit, Albin Kurti. Anton Quni gjatë seancës ku diskutohej mocioni i mosbesimit ndaj Qeverisë Kurti, i propozoi kryeministrit që të kthejë në detyrë të ministrit Agim Veliun në mënyrë që të tërhiqet mocioni i … Continue reading Agim Veliu komenton propozimin e Anton Qunit