Afër 9 mijë raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Numri i rasteve aktive me COVID-19 në Kosovë është 8.702 mijë.

Gjatë ditës së djeshme në Kosovë janë regjistruar edhe 930 raste të reja me COVID-19.

Ka pasur një rast të vdekjes, dhe janë shëruar afër 1,500 pacientë.

Sa i përket vaksinimit, në 24 orët e fundit janë vaksinuar vetëm 65 persona.