array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(24) "https://kallxo.com/lajm/"
 }
}

Kardinali Pell "ka pasur njohuri" për abuzimet e priftërinjve ndaj fëmijëve

Kardinali George Pell ka pasur njohuri për abuzimet e priftërinjve në Australi në fillim të viteve 1970, mirëpo nuk ka marrë asnjë veprim, ka gjetur një hetim.

Shkencëtari amerikan Yaneer Bar-Yam: Kosova, storie suksesi në menaxhimin ndaj COVID-19

Shkencëtari nga ShBA-ja Yaneer Bar-Yam, i cili studion edhe pandemitë, ka lavdëruar institucionet e Kosovës për menaxhimin e situatës me coronavirusin.

Endrit Shala i del në mbrojtje ZRrE-së për vendimin prej të cilit përfitojnë 4 biznese të Blerim Devolli

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga Nisma, Endrit Shala e ka mbrojtur vendimin kundërthënës të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë për të caktuar tarifa ...

Mbi 3 milionë persona të papunë vetëm gjatë javës së kaluar në SHBA

Dëshmia e fundit e shkatërrimit ekonomik nga pandemia e coronavirusit erdhi të enjten ndërsa qeveria e ShBA-së njoftoi se për vetëm një javë kërkesat ...

Shembet rruga Klinë - Gjakovë

Sot është shembur një pjesë e rrugës te Kodra e Becit, në segmentin e rrugës Klinë-Gjakovë.

ATK dhe Prokuroria e Shtetit me marrëveshje të re për ta luftuar korrupsionin

Administrata Tatimore e Kosovës dhe Prokuroria e Shtetit kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi me të cilin synojnë rritjen e bashkëpunimit në luftën kundër korrupsionit, krimit ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!