array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(24) "https://kallxo.com/lajm/"
 }
}

Moti: Borë Deri në Vikend

Sot priten vranësira, mirëpo, reshjet e borës do të jenë më të shumta. Temperaturat do të jenë dimërore ato do të sillën në mes minus 5 ...

Shënohet Dita Botërore e Ujit

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor me rastin e Ditës Botërore të ujit do të realizojë disa aktivitete, me moton botërore “Natyra për Ujin”.

MAShT Prezanton Kornizën për Arsimin Parauniversitar

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), me mbështetje të UNICEF-it  (zyra në Kosovë), do të prezantojnë sot Kornizën me Tregues Arsimorë, Raportin vjetor statistikor me tregues ...

GAP dhe GSJP, Organizojnë Diskutimin 'Kosova Dhjetë Vjet Shtet'

Instituti GAP dhe GSJP organizojnë tryezën e rrumbullakët " Kosova në Evropë: Dhjetë vjet shtetësi e kontestuar në një fqinjësi të trazuar ".

Gjermania Mbështet Fondin Kosovar për Garantimin e Kredive

Sot mbahet ceremonia cila zyrtarizon nënshkrimin e Memorandumit të Mirëkuptimit në mes të Fondit Kosovar për Garantimin e Kredive dhe Qeverisë së Gjermanisë.

Ngjarjet e Ditës së Enjte, 22.03.2018

Me rastin e shënimit të “Epopesë së Dukagjinit”, zhvillohen disa aktivitete në Shkollën “Heronjtë e Dukagjinit”. (Shkolla në Gllogjan, ora 09:00)