array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(24) "https://kallxo.com/lajm/"
 }
}

Hahn lëviz nga qëndrimi: Taksa së paku të pezullohet

Komisionari për Zgjerim i Bashkimit Europian, Johannes Hahn, tha se është e rëndësishme që dialogu Kosovë-Serbi duhet të rifillojë sa më shpejt që është e mundur.

MAShT ia lë në dorë DKA-ve kompensimin e orëve të grevës

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka vendosur që zëvendësimin e orëve të humbura gjatë grevës tri javëshe të mësimdhënësve t’...

Sot pritet të merret vendimi final për kompensimin e orëve

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, tha se sot do të vendoset për kompensimin e orëve të humbura gjatë grevës tri javëshe të ...

Qytetari nga Gorzhdeci kërkon sqarime për shtratin e Lumbardhit

Darko Dimitrijeviq, qytetar nga Gorazhdeci në 'DebatPërnime' ka pyetur se kur mund të presin qytetarët që shtrati i Lumbardhit, përfundimisht të rregullohet dhe t’i ngjajë një ...

Lajçi: Kampanja “Ta pastrojmë Kosovën”, e pa suksesshme

Ambientalisti, Fatos Lajçi e ka quajtur të kotë kampanjën e organiztës Let’s Do It Kosova për pastrimin e Kosovës.

Hoxhiq: Bashkëpunimi me Goran Rakiq ka qenë i natyrës së punës

Kërkesa e deputetit Korab Sejdiu për të debatuar rreth nevojës për vendosje të sanksioneve ekonomike (përfshirë embargon) dhe sanksioneve politike kundër Serbisë si masë ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!