array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(24) "https://kallxo.com/lajm/"
 }
}

RrGK dhe QIKA reagojnë për vendimin e Gjykatës për dënimin e të akuzuarit për dhunimin e një 15 vjeçare

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) dhe Qendra për Informim, Kritikë dhe Aksion (QIKA) kanë reaguar pas raportimit të KALLXO.com lidhur me vendimin e Gjykatës Themelore ...

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

Nesër në ora 11:00, Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë mbledhje.

Pjesëtarët e FSK-së dekorohen me medalje pas kthimit nga misioni në Kuvajt

Ministria e Mbrojtjes ka shpërblyer me medaljen, “ Pjesëmarrje në operacione ndërkombëtare”,  pjesëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës pas përfundimit të ...

“Java për të drejtat e viktimave të krimit”, kryetari i Supremes kërkon ashpërsimin e dënimeve në rastet e vrasjes brenda familjes

Në ngjarjen e cila ka nisur “Javën për të drejtat e viktimave të krimit” ka marrë pjesë edhe Enver Peci, kryetari i Gjykatës Supreme.

Çfarë plani parasheh Strategjia për zgjidhjen e lëndëve të korrupsionit dhe krimit të organizuar?

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK) në muajin tetor ka nxjerrë vendim për planin strategjik për tri vitet e ardhshme.

Berlini shpreh shqetësim për raportet diplomatike me Ankaranë

Gjermania tha se është e shqetësuar me paralajmërimet e presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdogan për dëbimin e ambasadorit gjerman në Ankara.