Foto-ilustrim

7 kg marihuanë kapen në një fshat të Gjakovës

Sipas policisë dje pas mesnatë në fshatin Zhub të Gjakovës, gjatë patrullimit kanë gjetur një qese me substancë narkotike të llojit marihuanë.

Paketimet kanë qenë te llojeve të ndryshme, të gjitha me peshë prej 7kg e 507 gram.

Policia ka raportuar se nuk ka të dyshuar dhe rasti vazhdon të hetohet.