33 anëtarë të LDK-së në Mitrovicë i bashkohen iniciativës së Vjosa Osmanit

33 anëtarë të strukturave të LDK-së në Mitrovicë i janë bashkuar iniciativës së Vjosa Osmanit. Kështu ka bërë të ditur këshilltari i Osmanit, Faton Peci. Sipas tij, anëtarët e LDK-së që i janë bashkuar Vjosa Osmanit janë kryetarë nëndegësh, veprimtarë dhe  autoritete të qytetit të Mitrovicës. “Ndryshimi i madh vjen me Vjosa Osmanin. Brenda pak … Continue reading 33 anëtarë të LDK-së në Mitrovicë i bashkohen iniciativës së Vjosa Osmanit