Foto: Armend Mehaj/Facebook

28 fotografi nga ushtria e Kosovës dhe Shqipërisë për 28 nëntorin

Ministri i Mbrojtjes i Kosovës, Armend Mehaj ka ndarë gjithsej 28 fotografi të përbashkëta të dy ushtrive, asaj të Kosovës dhe të Shqipërisë, në nderë të 28 nëntorit, Pavarësisë së Shqipërisë.

Ai në një postim tha se fotografit janë të realizuara nga aktivitetet aktuale që janë duke u realizuar në mes dy ushtrive.

“Në prag të Ditës së Forcës dhe Ditës së Flamurit kam kënaqësinë të ndajë me ju foto nga aktivitetet aktuale që jemi duke realizuar së bashku me vëllezërit dhe motrat tona të Republikës së Shqipërisë në akademinë, shkollat dhe qendrat profesionale ushtarake të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë” – ka shkruar Mehaj.

Postimin e tij, Mehaj e përmbylli duke thënë se “Së bashku jemi më të fortë!”.

Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook
Foto: Armend Mehaj/Facebook