Flamujt e BE-së të vendosur pranë ndërtesës së Komisionit Evropian në Bruksel.

​ Nesër në Bruksel mbahet takimi i ekspertëve

Nesër në Bruksel mbahet takimi i radhës në  nivel ekspertesh midis koordinatorin Skënder Hyseni dhe përfaqësuesit serb, Marko Gjuriq. Koordinatori Hyseni, tha së në këtë takim do të diskutohet për elemente të veçanta të marrëveshjes finale Kosovë Serbi. Ndërsa, analistet vlerësojnë se Qeveria nuk ka transparencë të plotë për procesin e dialogut./RTV21