Kuvendit sot seancë të jashtëzakonshme për abuzimin e seksual të nxënëses nga Drenasi

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka caktuar seancë të jashtëzakonshme për sot në orën 12:00. Kjo seancë u caktua me kërkesë të Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, GP të LDK-së dhe Alternativa-s, pas rastit të dhunës seksuale ndaj të miturës në Drenas. Deputetja e LVV-së, Albulena Haxhiu pas mbledhjes së Kryesisë tha se do të … Continue reading Kuvendit sot seancë të jashtëzakonshme për abuzimin e seksual të nxënëses nga Drenasi