Kuvendi dhe Qeveria e Re në ‘Duar’ të Presidentit Thaçi

Presidenti Thaçi ka afat deri më 8 gusht të thërrasë mbledhjen konstituive të Kuvendit të dalë nga vota e 11 qershorit.