Albin Kurti gjatë prezantimit të Platformës | Foto: KALLXO.com

Kurti: Visari është Bashkë Me Ne

Albin Kurti gjatë prezantimit të platformës së tij ka folur fjalë të mira për Visar Ymerin.

Albin Kurti gjatë prezantimit të platformës së tij për kryetar ka folur fjalë të mira për Visar Ymerin, ish-kryetarin e Vetëvendosjes.

“Visari është anetar bashkë me ne, deputet bashkë me ne. Gjithmonë e kam çmuar dhe e çmoj mendimin e Visarit. Visari vazhdimisht është konsultuar me mua sa ishte kryetar, e kështu do të bëj edhe unë, do të konsultohem me të”, tha Kurti.

Ai falënderoi ish-kryetarin për drejtimin e Vetëvendosjes për gati tre vjet.

“Dua ta falënderoj Visar Ymerin për udhëheqjen e drejtimin për gati 3 vite, shumë të dobishëm e vlefshëm për lëvizjen”, tha Kurti.

Visar Ymeri është njëri nga zyrtarët e Vetëvendosjes që kanë dhënë dorëheqje.

13 Janar 2018 - 15:39

Erjonë Popova 13/01/2018 - 15:39
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend