Angli: Dhëndri befasoi nusen kur arriti në dasmë me tank të ushtrisë

Bashkë me të ishin shoqëruesit e tij dhe muzikantët Jaz Johngir i biri i një milioneri në Birmingham të Anglisë, në dasmën e tij shkoi me një tank të ushtrisë britanike.

Ai ishte bashkë me shoqëruesit e tij dhe muzikantët, teska kishte të veshur edhe veshjet tradicionale të vendit të tij.

Pas makinës ushtarake, kishte edhe shumë vetura tjera të miqve të tij si: Bentley, Lamborghini dhe Rolls-Royce.

Përveç të ftuarëve që mbetën të befasuar kur ai arriti në ceremoni sipër një tanku, ishte edhe edhe nusja e tij, që nuk e kishte pritur këtë veprim. /21Media

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!