Ballina e librit ‘Leadership’. Foto: KALLXO.com

Sukseset e librit ‘Leadership’ të Burim Dërmakut 

I botuar pak kohë më parë libri, “Leadership” (Lidership) i Burim Dërmakut, po korr një sukses të jashtëzakonshëm. 

Libri është botuar dhe shpërndarë me mbështetje të “Lambert Academic” në Gjermani. 

Dërmaku ka thënë për KALLXO.com se libri “Leadership” e ka kaluar me sukses të lartë testimin për plagjiaturë në SHBA, është botuar dhe gjendet në të gjitha tregjet më të mëdha botërore, si: Amazona, Morebooks, Hachette, Barns&NobleLightning SourceIngramBaker & TaylorMattheës Medical, NACSCORP, Bertrams, etj. 

“Libri në fillim është botuar në gjuhën angleze, e pastaj është përkthyer në të gjitha gjuhët kryesore të botës si: anglisht, gjermanisht, italisht, spanjisht, holandisht, portugalisht, etj.”, ka thënë Dërmaku. 

Suksesi i librit, “Leadership”, vjen pas suksesit të libriti po të këtij autori Kredit Jo-performuese”.  

Libri trajton ndikimin e stileve  lidershipit  motivimin e punonjësve  korporatave 

Burim Dërmaku ka përfunduar doktoratën për “Leadership” në universitetin shtetëror në Sofje të Bullgarisë në programin në gjuhen angleze dhe duke u shpallur doktor shkence në lidership. 

Ballina e librit ‘Leadership’. Foto: KALLXO.com
Ballina e librit ‘Leadership’. Foto: KALLXO.com
Ballina e librit ‘Leadership’. Foto: KALLXO.com