Shfaqja ‘Destur’ e Teatrit Kombëtar transmetohet sonte në Facebook 

Teatri Kombëtar i Kosovës transmeton sonte në faqen e tij në Facebook shfaqjenDestur”, me regji të Zana Hoxhës. 

 Shfaqja transmetohen në ora 21:00 nëpërmjet formatit livestream dhe shfaqet në kuadër të programit online për muajin maj, të teatrove kosovare.  

ShfaqjaDestur’” është krijuar nga bashkëdyzimi i veprave “Destur”, të Musa Ramadani, dhe “Blasfemi e ëmbël” nga Elif Shafak. Përmes shfaqjes “Destur” për herë të parë inskenohen historia e poetit të famshëm, Rumi në skenën e TKK-së.  

shafqje luajnë: Çun Lajçi,  Shkelzen Veseli, Armend Smajli, Edlir Gashi, May-linda Kosumoviç, Semira Latifi, Anisa Ismajli, Basri Lushtaku, Kushtrim Qerimi, Flamur Ahmeti, Armend Ballazhi, Mikel Markaj, Selman Jusufi, Florent Salihu, Blend Sadiku, Leonit Maloku.