‘Prishtina Music Conference’ prezanton Kosovën në konferencat ndërkombëtare të muzikës

Përfaqësuesi i “Prishtina Music Conference”, Kushtrim Dushi ishte pjesë e një prej paneleve të konferencës ndërkombëtare, “Ment Lubjana-Festival & Conference 2022”.

“Ment Ljubjana” është një ndër konferencat më të përfolura të muzikës në Evrope, ku pjesëtar të industrisë muzikore takohen për të shkëmbyer përvoja dhe bashkëpunime në të ardhmen.

Gjatë ëksaj konference u diskutua edhe për mundësit e bashkëpunimit mes artistëve kosovarë dhe atyre të Ballkan dhe të Evropës.

Shimë prej pjesëmarrësve të kësaj konference shprehen interesim për pjesëmarrje në “Prishtina Music Conference”,  që më  4 dhe 5 nëntor 2022.

Organizmi i kësaj konference në nëntor 2022 në Prishtinë shihet si një mundësi e mirë për promovimin e industrisë muzikore kosovare.