foto: LSHK

Për shkak të COVID- 19 shtyhet mbajtja e festivalit ‘Drini poetik’ 

Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës ka shtyrë për kohë të pacaktuar mbajtjen e edicionit të 11-të të Festivalit Ndërkombëtar, “Drini poetik”. 

Për shkak kushteve dhe rrethanave krijuara nga pandemia e virusit covid19, festivali ndërkombëtar i poezisëDrini poetik”, është tradicional dhe duhej mbahej 9 e 10 qershor, për njëmbëdhjetën herë me radhë shenjë Lidhjes Shqiptare Prizrenit PrishtinëPrizren-Kukës, shtyhet”, thuhet njoftimin e LSHK-. 

LSHK-ja njofton se edicioni i 11-të i festivalit “Drini poetik” do të mbahet kur të krijohen kushtet. 

Edicioni i 11-të i NP “Drini poetik” ishte paraparë të mbahet më 9 e 10 të këtij muaji në Prishtinë-Prizren-Kukës për të njëmbëdhjetën herë me radhë. 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!