Nis sot edicioni i 12-të i festivalit të filmit ‘Hyjnesha në fron’

Edicioni i 12-të i festivalit të filmit “Hyjnesha në fron” hapet sot dhe do të zgjasë deri më 1 tetor 2019. Ceremonia e hapjes së festivalit do të mbahet nga ora 19:30 në ish-amfiteatrin e ASK-së në Pallatin e Rinisë, në Prishtinë. Në garë për njërin nga çmimet e këtij festivali janë gjithsej 9 filma … Continue reading Nis sot edicioni i 12-të i festivalit të filmit ‘Hyjnesha në fron’