Nesër nis edicioni i 15-të i Festivalit ‘MonoAkt’

Festivali Ndërkombëtar i Monodramës në Kosovë, “MonoAkt 2023” do të nis nesër, më 10 qershor 2023 në Prishtinë.

Festivali hapet me shfaqjen e monodramës, ‘Arka” që do të jepet në Teatrin “Dodona” në ora 19:30 në Prishtinë.

Organizatorët e këtij  festivali kanë bërë të ditur se do të jenë 6 shfaqje teatrore që do të prezantohen në kuadër të këtij edicioni, punëtori, promovime e vizita në institucionet kulturore në vend.

Po ashtu edhe këtë vit do të mbahet edhe Festivali i “Monostripi” dhe “Monoperformanca” si dhe konferenca për monodramën.

Edicioni i 15-të i Festivali ‘MonoAkt” mbyllet më 15 qershor 2023, me ndarjen e çmimeve të festivalit.

Programi i festivalit: