array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/kulture/muzike/"
 }
}

Koncert i Orkestrës Kamertale të Sh. së Muzikës 'Prenk Jakova' - Gjakovë me moton 'Evropa na Bashkon'

Në kuadër të projektin “Europe Connects”, Dialog përmes muzikës | Johannes Flaishmann & Orkestra Kamertale e Shkollës së Muzikës “Prenk Jakova “, Gjakovë, projekt ky i zhvilluar ...

Komuna ndau lokacionin, ministri Çeku premton ndërtimin e objektit të Operës

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku ka premtuar se shumë shpejt do të shpallet konkursi për projektin e ndërtimit të ndërtesës së teatrit ...

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Vallëzimit 

Çdo 29 prill, në mbarë botën shënohet Dita Ndërkombëtare e Vallëzimit.   

Në Prishtinë shënohet Dita Ndërkombëtare e Vallëzimit - FOTO

Një program artistik vallëzimi është mbajtur të enjten me fëmijë të shkollave të vallëzimit në Prishtinë. 

Ansambli ‘Shota’ në festivalin e Brukselit, Kosova prezantohet me fusnotë

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve, "Shota" do të përfaqësojë Kosovës Festivalin “Balkan Trafik” që mbahet nga 28 prill deri më 1 maj 2022 në Bruksel të ...

‘Sunny Hill Festival’ mbahet në javën e parë të muaj gusht 2022 

Edicioni i sivjetëm, i treti me radhë i “Sunny Hill Festival” do të mbahet në javën e parë të muajit gusht 2022.