Pamje nga shfaqje ‘Muslimani’. Foto: KALLXO.com

‘Muslimani’ rikthehet në skenën e Teatrit Kombëtar

Shfaqja “Muslimani”, me tekst dhe regji të Enver Petrovcit jepet sot reprizë në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Shfaqja jepen në skenën e vogël të TKK-së dhe fillon në ora 20:00.

Shfaqja “Muslimani” prek temën e martesave të përziera ndërfetare e kombëtare.

 Në shfaqje interpretojnë: Enver Petrovci dhe Vlora Nikçi.