Më 13 shtator nis Festivali i poezisë në Rahovec

Fondi për Edukim Kulturor dhe Trashëgimi, njofton se nga data 13 deri 15 shtator 2019, do të mbahet edicioni i pestë i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë, në Rahovec, ku do të shpalosen poezitë nga vende të ndryshme botërore. Organizatorët e këtij festivali njoftojnë se pjesë e këtij edicioni do  të jenë krijues si: Anne Tannam- … Continue reading Më 13 shtator nis Festivali i poezisë në Rahovec