Shfaqja ‘Gratë’ jepet sot premierë në Teatrin Kombëtar

Shfaqja “Gratë’ me regji të Nastazja Domaradzka jepet sot në ora 20:00 premierë në Amfiteatrin e Teatrit e Kombëtar të Kosovës, në Pallatin e Rinisë në Prishtinë.

Shfaqja “Gratë” është një protestë teatrore për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të grave.

Repriza e kësaj shfaqjeje jepet nesër dhe pasnesër në ora 20:00 në Amfiteatrin e Pallatit të Rinisë.

Në shfaqje luajnë: Lumnije Sopi, Edona Reshitaj, Gresa Pallaska, Xhejlane Godanci, Sheqerie Buqaj, Shengyl Ismaili.