Komedia ‘Një shfaqje me katër aktorë...' shfaqet sot të Teatrin e Gjilanit

Komedia "Një shfaqje teatri me 4 aktorë me disa derra me disa lopë me disa kuaj me një kryeministër me një milka e me disa inspektorë vendës e ndë...

‘Në kërkim të Zala-s’ sot premierë në Teatrin Kombëtar

Teatri Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje në ora 20:00, premierën e ‘Në kërkim të Zala-s’  me tekst të Arta Arifit dhe regji të Ilirjana ...

Të premten hapet sezoni artistik në Teatrin ‘Bekim Fehmiu’ në Prizren

Teatri “Bekim Fehmiu” i Prizrenit do të hapë këtë të premte sezonin e ri artistik me reprizën e shfaqjes “Kukulla” me regji të Kaltrim Balajt.

QKK fton skenaristët kosovarë në punëtorinë ‘Shkrimi i skenarit për serial televiziv’

Për pesë ditë me radhë, nga 23 deri më 27 shtator 2019, Jill Goldsmith, skenariste dhe producente amerikane, do të trajnojë skenaristët kosovarë rreth shkrimit të skenarëve për seri ...

'Kino Armata' në shtator me javën e filmave mbi migrimin

Filmat nga seria 'MIGRATION 101' që trajtojnë temën e migrimit, do të shfaqen në Kino Armata më 17, 18 dhe 19 shtator 2019.

Komedia ‘Karnavalet e Korçës’ rikthehet në Teatrin Kombëtar të Kosovës

Teatri Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje reprizën e komedisë "Karnavalet e Korçës” me tekst të Spiro Çomorës dhe regji të Altin Bashë...