array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(39) "https://kallxo.com/kulture/film-teater/"
 }
}

Teatri i Prizrenit në shkurt vjen me premierën e radhës

Muajin e ardhshëm Teatri i Qytetit të Prizrenit “Bekim Fehmiu” planifikon të sjellë premierën e re teatrore, të parën për këtë vit, “Provo dhe një ...

Këtë vit, dy kryevepra botërore do të jepen në teatrin e qytetit të Mitrovicës

Në Mitrovicë vijnë dy kryevepra botërore "Duke pritur Godon" nga regjisori Kushtrim Mehmeti dhe “Mbledhje ne Parlament” nga regjisorja Elmze Nura.

‘Talia e Flakës’ mbyllet sot me shfaqjen 'Të vdekurit mbajnë zi për atdheun'

Me shfaqjen e dramës “Të vdekurit mbajnë zi për atdheun” mbyllet sot në Gjilan Festivali Mbarëkombëtar i Dramës Origjinale, “Talia e Flakës”.

Nga shkurti nis Festivali Mbarëkombëtar i Teatrit Online

Teatri Kombëtar në Tiranë në bashkëpunim me Teatrin Kombëtar Eksperimental "Kujtim SpahiVogli” do të organizojë për herë të parë, “Festivalin Mbarëkombëtar të Teatrit Online”.

Teatri Kombetar

Kërkohet anulimi i konkursit për drejtor artistik të Teatrit Kombëtar

Shoqata e Artistëve të Teatrit të Kosovës (SHATK) ka kërkuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, anulimin e konkursit për Drejtor Artistik të Teatrit ...

Shfaqja nga Ferizaj jepet sot në festivalin ‘Talia e Flakës’

Shfaqja e Teatrit "Adriana Abdullahu” të Ferizajt, "Kontrolli dhe makina e dashurisë" shfaqet sot në Gjilan në kuadër të Festivalit të Dramës Origjinale Shqipe, “Talia e Flakës".