Festivali feminist ‘FemArt’ do mbahet për 10 ditë në qershor të këtij viti

Festivali feminist FemArt edhe këtë vit do mbledhë aktivistë e artistë të ndryshëm në edicionin e dhjetë me moton “Nga Revolucioni në Evolucion”. Festivali pritet të mbahet nga data 14-23 qershor të këtij viti. Në festival do shpërfaqen aftësitë e grave artiste me prezantime nga Kosova, Austria, Portugalia, Spanja, Izraeli, Italia dhe Franca. Në njoftimin … Continue reading Festivali feminist ‘FemArt’ do mbahet për 10 ditë në qershor të këtij viti