Pamje nga ekspozita ‘Thellësia”. Foto: KALLXO.com

(Foto) Hapet ekspozita ‘Thellësia’ e Elsa Hotit në Bibliotekën Kombëtare

Nxënësja e shkollës “International Maarif Schools of Kosova” në Prishtinë, Elsa Hoti ka hapur në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, ekspozitën personale të quajtur “Thellësia”.

Në këtë ekspozita janë ekspozuar 27 piktura të kësaj piktoreje.

Ekspozita do të jetë e hapur deri në fundjavë.

Kuratore e ekspozitës është Shukrie Sejdiu.

Përmes këtyre pikturave, Elsa Hoti ka treguar se është një zotëruese e elementeve dhe parimeve figurative, ka shkruar kuratorja për punimet e ekspozuara.

Pamje nga ekspozita ‘Thellësia”. Foto: KALLXO.com
Pamje nga ekspozita ‘Thellësia”. Foto: KALLXO.com
Pamje nga ekspozita ‘Thellësia”. Foto: KALLXO.com
Pamje nga ekspozita ‘Thellësia”. Foto: KALLXO.com
Pamje nga ekspozita ‘Thellësia”. Foto: KALLXO.com