Adriana Matoshi në filmin "Zana"

Adriana Matoshi bëhet deputete në Kuvendin e Kosovës

Aktorja e njohur Adriana Matoshi është zgjedhur deputete në Kuvendin e Kosovës nga zgjedhjet e 14 shkurtit.

Kandidatja e LVV-së, aktorja  Matoshi, sipas rezultateve përfundimtare të KQZ-së,  ka arritur të mbledhë 10, 403 vota.

Aktorja Matoshi është një ndër aktorët më të vlerësuara në kinematografinë kosovare.

Ajo është fituese e shumë çmime vendore dhe ndërkombëtare për rolet e saj në filma.

Filmi “Zana” ku Matoshi luan rolin kryesor përfaqësoi Kosovës në OSCARS.