Tragjeditë në komunikacion, imamët mbajnë ligjëratë për sigurinë në trafik

Dhjetëra besimtarë të mbledhur në Xhaminë ‘Sulltan Mehemet Fatih” në Prishtinës, për faljen e xhumasë, të premten më 2 gushte 2019,  kanë dëgjuar ligjëratën e mbajtur ...

Hapet panairi i librit në Ferizaj, MKRS premton mbështetje për botuesit  

Dhjetëra botues shqiptarë po marrin pjesë në Panairin e Librit, “Ferizaj 2019”, që u hap sot. Të pranishëm ishin edhe Ministri i Kulturës, Kujtim Gashi dhe Keyetari i ...

Krijimi i “Sunny Hill Academy” në Prishtinë ëndërr e Duas

Komuna e Prishtinës dhe Sunny Hill Foundation kanë nënshkruar sot marrëveshje bashkëpunimi për krijimin e “Sunny Hill Academy” në Prishtinë.

Shfaqja ‘Kur hana del’ jepet nesër në Ferizaj

Teatri “Adriana Abdullahu” i qytetit të Ferizajt shfaq nesër, duke filluar nga ora 20:00, reprizën e shfaqjes “Kur hana del” me regji të Ben Apollonit.

Rinisin gërmimet në Parkun Arkeologjik të Ulpianës

Instituti Arkeologjik i Kosovës ka rinisur gërmimet arkeologjike në Ulpianën antike, gati një vit pas mbylljes së llogarisë bankare të këtij instituti nga ana e MKRS.

Ferizaj organizon panair të librit

Organizuar nga Klubi letrar "De Rada" dhe Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit, me mbështetje të Komunës së Ferizajt nga 2 deri më 4 gusht 2019, në Ferizaj organizohet Panairi ...