array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(27) "https://kallxo.com/kulture/"
 }
}

‘Mollëkuqet' e Gjilanit po marrin pjesë në festivalin e muzikës në Romë të Italisë  

Nxënëset e Qendrës Kulturore -Artistike, “Mollëkuqet” nga Gjilani po marrin pjesë në festivalin Ndërkombëtar të Muzikës dhe Artit, “Viva Italia 2020” që po mbahet ...

Publikohet orari i aktiviteteve kulturore për shënimin e 12 vjetorit të Pavarësisë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka publikuar orarin e aktiviteteve që do të  mbahen me rastin e shënimit të 12 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Republikë...

Baleti ‘Ngjyrat e vallëzimit’ shfaqet në Ditën e Pavarësisë

Baleti ‘Ngjyrat e vallëzimit’ me koreografi të Mehmet Ballkan do të shfaqet të hënën, më 17 shkurt 2020, në skenën e Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Promovohet libri për historikun e Universitetit të Prishtinës

Universiteti i Prishtinës, “Hasan Prishtina” ka promovuar sot librin monografik “50 vjet Universiteti i Prishtinës”, shqip dhe anglisht.

Prizren, nesër promovohet libri ‘Shtëpi prej kartoni’

Romani “Shtëpi prej kartoni” i Roland Spahiut promovohet nesër, më 15 shkurt 2020, në librarinë “Altera” në Prizren.

Ministrja Dumoshi paralajmëron strategji për kulturë

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi ka paralajmëruar hartimin e një strategjie për kulturë.