Adrian Morina emërohet UD i udhëheqësit artistik në Teatrin Kombëtar

Aktori Adrian Morina është emëruar ushtrues i detyrës së udhëheqësit artistik të Teatrit Kombëtar të Kosovës, deri në zgjedhjen e udhëheqësit të ...

Publikohet programi i Edicionit të 49-të të Festivalit të Teatrove në Ferizaj

Shtatë shfaqje teatrale nga Kosova, Shqipëria e Maqedonia do të shfaqen në kuadër të Edicionit të 49-të të Festivalit të Teatrove në Ferizaj që mbahet nga 21 deri më 27 ...

Ministria e Kulturës nuk ua vazhdon kontratat mbi vepër dhjetëra punonjësve

Dhjetëra persona që deri më tani kanë punuar ose janë duke punuar me kontrata mbi vepër në Ministrinë e Kulturës dhe në institucioneve vartëse të saj ...

Nesër protestohet para Ambasadës Suedeze në Prishtinë për Çmimin ‘Nobel’

Nesër, e enjte, 17 tetor 2019, do të protestohet para Ambasadës Suedeze në Prishtinë kundër vendimit të Akademisë Suedeze të Shkencave për dhënien e Çmimit ‘Nobel’, shkrimtarit ...

Komedia 'Shumë zhurmë për asgjë’ shfaqet sot premierë në Teatrin 'Hadi Shehu'

Komedia “Shumë zhurmë për asgjë” me regji të Zana Hoxha- Krasniqit shfaqet sot, në ora 20:00, premierë në Teatrin “Hadi Shehu” të Qytetit të Gjakovës.

Shfaqja ‘UN Inspektori’ jepet sot në Gjilan

Teatri i Qytetit të Gjilanit shfaq sot në mbrëmje reprizën e shfaqjes “UN inspektori” me regji të Erson Zymberit.