array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(27) "https://kallxo.com/kulture/"
 }
}

Komedia ‘Shumë zhurmë për asgjë’ transmetohet sot në Facebook 

Komedia “Shumë zhurmë për asgjë” e Teatrit të Qytetit të Gjakovës, “Hadi Shehu”, transmetohet sot në mbrëmje në faqen zyrtare të Facebook-ut të këtij teatri. 

Nazmi Rrahmani: Pandemia e coronavirusit po lë pasoja që do të ndihen gjatë 

Pandemia e coronavirusit, ndër të tjerash ka prekur edhe krijimtarinë artistike, veçanërisht fushën e botimit dhe krijimtarinë letrare. Nazmi Rrahmani, shkrimtar dhe botues, themeluesi i Shtë...

Pandemia zvarrit hapjen e konkurseve të teatrove

 

Shfaqja "GISHTI" transmetohet sot në formatin livestream

Sonte në teatrot e Kosovës, në ora 21:00, në kuadër të programit online për muajin maj, nëpërmjet formatit livestream në Facebook, transmetohet shfaqja "GISHTI", prodhim i ...

Reagimi i Dua Lipës pas anulimit te Sunny Hill Festival

Edicioni i sivjetmë i festivalit “Sunny Hill” në Prishtinë është anuluar për shkak të pandemisë që ka kapluar gjithë botën. Kjo u bë e ditur mbrëmë nga ...

Shfaqja kosovare-gjermane transmetohet sot në formatin livestream

“Carla Del Ponte Trinkt In Pristina Einen Vanilla Chai Latte” është shfaqja e cila do të transmetohet sot nga ora 21:00 në formatin livestream, njofton Ministria e Kulturës.