array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(27) "https://kallxo.com/kulture/"
 }
}

Formohet Këshilli Kombëtar i Shkencës për projektin ‘Gjuha shqipe dhe kompjuteri’

Qendra për Edukim dhe Përparim (QEP), ka njoftuar se është formuar Këshilli Kombëtar Shkencor për projektin “Gjuha shqipe dhe kompjuteri”.

Shpallen fituesit e projekteve në fushën e trashëgimisë kulturore për 2020

Ministra e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka shpallur fituesit e konkurseve për mbështetje të projekteve të OJQ- ve dhe të projekteve të individëve, në fushën ...

Dumoshi premton themelimin e Qendrës së Librit

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi ka takuar sot anëtarët e sapo emëruar të Këshillit të Librit. Gjatë këtij takimi, ministrja Dumoshi ë...

Publikohet lista e projekteve të mbështetura nga ‘Kultura për ndryshim’ për 2020 

“Kultura për ndryshim” ka shpallur listën e fituesve të “Thirrjes 3”, për mbështetje të projekteve kulturore të ndryshme kulturore. Për 2020 “Kultura për ndryshim” ka mbë...

Teatri ‘Bekim Fehmiu’ bëhet me ansambël rezident të aktorëve 

11 aktorë do të përbëjnë edhe zyrtarisht ansamblin rezident të aktorëve të Teatrit të Qytetit të Prizrenit, “Bekim Fehmiu”. 

Në Ferizaj jepet sot me publik shfaqja 'Kontrolli dhe makina e dashurisë’ 

Teatri “Adriana Abdullahu” i Qytetit të Ferizajt planifikon të shfaqë sot në mbrëmje, shfaqjen “Kontrolli dhe makina e dashurisë”, me tekst dhe regji të Besim Ugzmajlit. 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!