array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=4"
 }
}

Titulli i rremë për Adem Jasharin

Deklarata

Cila ishte feja e Adem Jasharit? Bekim Jashari jep përgjigjen befasuese, mbyllet debati!

Faqja e Internetit

Vlerësimi

Rrenë

Artikulli me titull “Cila ishte feja e Adem Jasharit? Bekim Jashari jep përgjigjen befasuese, mbyllet debati!” është i rremë. Postimi i bërë nga Bekim Jashari nuk e ka dhënë asnjë përgjigje se cila ishte feja e Adem Jasharit. Përmes postimit të bërë, Jashari ka treguar se Adem Jashari e familja e tij kanë luftuar për shqiptarët, e jo për ndonjë fe të caktuar. Përveç kësaj, në artikull nuk është argumentuar pse një postim i tillë ishte befasues.

Artikulli

Më 7 mars 2023, faqja e internetit “Shqipëria” ka publikuar një artikull me titull “Cila ishte feja e Adem Jasharit? Bekim Jashari jep përgjigjen befasuese, mbyllet debati!”

Ky artikull është publikuar edhe në disa faqe të tjera, si: “specialja.com”, “bbcnewsm.com”, “mesazhi.medialajme.info”, “atdheulajm.com” dhe “Indeks”, “Atdheu Lajm”. 

Përmbajtja i referohet një deklarate të anëtarit të familjes Jashari, Bekim Jashari që e kishte bërë në vitin 2021 lidhur me fejen e komandatit legjendar, Adem Jashari.

Ndonëse në titull thuhet se “Bekim Jashari jep përgjigje befasuese”, brenda në artikull është vetëm një thënie e Adem Jasharit të cilën e ka postuar Bekim Jashari në Facebook.

“Ne sikurse të parët tonë brez pas brezi l uf t uam për atdheun e të gjithë shqiptarëve”- thuhet tutje në këtë artikull.